14/05-11

Det skulle verkligen kunna vara fredagen den trettonde. Det har hänt för mycket scary! D:

Ta er tid och läs allt, försök tänka dig i situationen...

Okej, det här kan bli en ritkigt lång text, men det var inte kul!

Dagen började som vanligt, inget konstigt alla, en helt vanlig dag som skulle bli asume! Men i alla fall, jag Jackie och Vela skulle träffas för bad och annat kul! Vi gick till badklipporna och satt och solade i bikini, lyssnade på musik, halv badade och hade det riktigt bra! Inget konstigt med det alls. Vela och Jackie sprang runt och vinkade till båtar som åkte förbi, vilket jag inte var ett dugg förvånad över. Men nu kommer det första konstiga riktigt, konstiga och minst sagt läskiga!
En båt låg förtöjd längre bort i väntan på bro öppning och vi vinkade till dem, som med alla andra båtar. Efter ett tag flyttade båten närmare oss och föranklrade där i stället av någon anledning. Dom ropade massa perversa saker och sen tog dem fram en kikare och kollade på oss och ropade ännu mer! Dom var väl en 35-40 år, så jävla äckligt! Usch! D:

Det var inte det värsta.

Vi gick hem till Vendela och satt och kollade på Eurovision song contest och Vela var inne på datorn. Batteriet var på väg att ta slut så vi skulle hämta laddaren som ligger i lokalen drygt en port bort, vi gick ner och när Vela satte nycken i låset ropade en gubbe en bit längre bort på gatan efter oss och började springa emot oss. Han ropade och vi fick panik och hoppade in igenom dörren och smällde igen den. Den låser sig automatiskt så det var tur, han bankade på dörren och ropade på oss att släppa in oss, vi tog oss till soffsängen och gömde oss där, jag grät och darrade, hade total PANIK!
Sen lyckades vi få tag i Vendelas Pappa och det var tur, så han kom ner och hämtade oss!

Sjukt läskig kväll, men endå en helt underbar dag!
Jag badade ute för första gången i år och vi solade, åt pannacotta, glass, fotade och hade sjukt kul! :D

Tror inte det här kommer hände igen, men seriöst, det är något skumt med 12,13 och 14 Maj... o.o Hoppas verkligen att det inte var någon annan som hade en sån här dag!




Kram// Cora <3

No comments:

Post a Comment