Jag vill verkligen ha...!

Jag har kommit fram till en en sak, även om det var ett tag sen, men det vore jätte asume att skaffa en touch-platta!
Det vore minst tusen gånger lättare att blogga från olika platser och det vore dessutom skulle jag slippa att slösa så mycket batteri från telefonen, skulle kunna använda den som en telefon att susa och ringa med och sen använda plattan till att blogga, vara inne på Facebook, Dayviews och spela spel.
Jag vet inte vad för typ av platta jag skulle vilja ha dock, har aldrig prövat att använda någon android platta utan bara en IPad, skulle dock gärna pröva en sån. Jag vet inte, men det är något med Apples upplägg på skärmen på deras plattor och iPhones jag inte riktigt gillar, skulle nog därför trivas bättre med en med andriod i. Vet dock inte vilket märke eller så. Andriod plattor går även att göra mer personliga som jag förstått det, efter den långa diskussionen med min musik lärare som har en! ^^
Har sett en hel del personer som suttit med just samsungs plattor på tunnelbanorna och dem verkar ha en bra storlek, men som sagt, har inte hållet i en eller så... Får väl hitta någon butik där det går! ;)



Kramar// Cora <3

Sagan om Alla, Någon, Ingen och Vemsomhelst.

Jag tycker bara att den är lite fin på något vis... Och den stämmer väldigt mycket in på hur vi mämmiskor är. Klart att alla människor inte är så, men det finns väldigt många sånna. ~

Ett viktigt jobb skulle utföras och Alla var säkra på att Någon skulle göra det. Vemsomhelst kunde ha gjort det, men Ingen gjorde det.

Någon blev arg eftersom att det var Allas jobb. Alla tyckte att Vemsomhelst kunde ställa upp, men Ingen insåg att Alla inte tänkte göra det.

Det slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde vad Vemsomhelst kunde ha gjort.
Kramar// Cora <3

Lite mer anime...

... tror jag kommer bli en nörd om jag ska fortsätta så här! Haha. ^^
I dag gick jag till skolan även om min magen inte var jätte trevlig på morgonen heller, men jag var gabska säker på att det skulle gå över. Det brukar bara göra så där sjukt ont första dagen, men så klart så gjorde det sjukt ont i dag också! Så, det var bara för mig att pallra mig hem igen, har inget buss kort just nu heller (då jag, klantig som jag är, har förlagt det någon stans), så jag fick lov att gå hem. Men det var ganske så skönt faktsikt. Liksom mysigt.

Solen sken och jag fick världens vår feeling, och jag blev så lycklig! Även om man kanske inte märker det så hamnar man (i alla fall jag) i någon for av depp tid, även om man så klart inte är deppig hela tiden. Jag blev bara så lyclig på vägen hem, fåglarna flög runt om kring mig och kvittrade, solen sken och isen började smälta bort så manb kunde så gräs komma upp ur isen. Dock var det väldans halt på vägen hem så fick gå jätte långsamt.

När jag kom hem gjorde Tomas (mammas "nya") lunch till mig, sen gosade jag upp mig i sängen och började kolla på en "ny" (ny för mig) anime, som heter Fruits Basket. Den är jätte söt, men jag gillar nog fortfarande Ouran High School Hoist Club bättre! ^^





Kramar// Cora <3

Bästa animen!

Har varit hemma hela dagen på grund av mensverk! Det är så jobbigt, har så sjukt ont, men som tur är så brukar det bara vara första dagenb som det är så för mig.
Så, det hände inte riktigt så mycket på internet så jag bestämmde mig för att kolla på anime, och det blev min favorut serie "Ouran High School Hoist Club". Jag äslakr den, den är rolig, flummig, glaen, vackerm romatisk, spännande. Gaah, allt! M;en sen insåg jag att det inte var så mpnga episoder som jag trott, och den tog slut! ;w;
Fatta, att den just den mest underbara serien ska vara så kort! D:
Men ah, im du inte kollat på den, gör det!
Ja, det är alltså vad jag roat mig med i dag, fast nu senare på kvällen har jag ju stalkat folk på internet och allmänt larvat mig.



Kramar// Cora <3

Some help here?

Har gjort en jätte fin sammlingsbild i paint, det här är grejer jag vill köpa, men jag kan inte bestämma mig. *ilandsproblem no.1* Haha, men snälla, kommentera och säg några saker du tycker att jag ska köpa!



Kramar// Cora <3

Gothic Lolita?

Kanske bara jag som är lite efter, men hittade i går en tidning på SF-bokhandeln med en massa lolita mode i, riktigt asume, har letat efter sådana tidningar förut men inte hittat några. Dem låg lite gömda strax efter ingången dit. Var tvungen att köpa en trotts priset, kommer kunna finna en massa insperation där i från... För hoppningsvis! ^^
Hittade även två anime's (kan man säga så..?) på DVD som jag förhoppningsvis köper in redan nästa lönedag, i alla fall en av dem! :D

I dag har vår projektvecka börjat, elevens val. I dag hade jag so och vi hade en marknadsundersökning om chips, vad som är viktigt. Kan säga att vi fick tre stora chips påsar, på tre personer var av vi skulle dela ut lite. OMNOMNOM säger jag bara. Mycket chips till oss!

Tidningen:




Dagens klädkod:



´



Vet att bilderna är rätt kassa, hälften tagna i riktigt uselt ljus och den andra hälften med mobil kameran... Men det är i alla fall en uppdatering! :D

Kramar// Cora <3

Outfit

Jag vet att jag sa för ett tag sen att jag skulle lägga upp en bild på min outfit på muséet, samt vad jag köpte där, men det blev inte riktigt av i mitt kaosartade liv... så här kommer den:













Kramar// Cora <3

Gymnasievalet - 12

Tänka skriva ett inlägg in för gymnasievalet i år för er som är intresserade av att veta om vad jag vill välja och så vidare.

Bilderna är från i helgen, när vi firade min lillebror! ^^

Jag kommer välja:
1. Kristofferskolan - Brommaplan - Waldorf, Estet.
2. St. Eriks gymnasium - Vid Fridhemsplan - Estet, inriktning teater.
3. Stockholms Estetiska - Liljeholmen, Trekanten - Estet, inriktning teater.
4. Media och Estitik på någon skola, men bestämmer det i kväll.

Det här är vad jag tror jag kommer välja, är ganska säker på att jag kommer att ha Kristofferskolan längsupp i alla fall, sen vet jag inte riktigt hur ordningen under blir! Men ska tänka igenom det noga i kväll och diskutera med min Mor. Så - Rapport om hur det blev kommer sen!

Jag själv tycker att det är irriterande när folk hela tiden på sina bloggar ber om ursäkt för sin dåliga uppdatering(och så uppdaterar dem en gång var annan månad typ) och det vill jag inte göre heller egentligen, men nu gör jag det. Solly.
Jag har bland annat haft ett bråk med min två av mina kompisar och så vidare så ja. Det har inte varit läge för något bloggande. Men nu ska jag försöka rycka upp mig och fortsätta skriva! :)
I morgon borde jag kunna få upp i alla fall två inlägg, ett om musée besöket med skolan i morgon, sen är du det ju alla hjärtans dag i morgon, då ska jag och min fina pojkvän ut och äta och ha det mysigt! Längtar! :D

Nu ska jag ta och hjälpa min lille bror med en kalas-inbjudan, sen gymnasieval och tillsisst sova! Hoppas på att få sova riktigt bra i natt... Skulle behövas! ;)



Kramar// Cora <3

Naturhistoriska riksmuséet.

Som jag sa i förra inlägget så var jag och Gustav på Naturistoriksa! Det var jätte kul, men ganska mycket folk... :/ Inte för att det var speciellt oväntat. Men i alla fall. Vi hade planerat att åka så att vi var där precis när dem öppnade, men riktigt så blev det ju inte...

På fredagskvällen var det planerat att vi skulle handla, men då vi även skulle på en liten födelsedags middag hod min bästis så hann vi inte med det! Jag undarar lite hur vi tänkte? "Ica stänger klockan 23.00, vi borde hinna!" - Hm, hey! Wait a sec... Ni är bort bjudna på middag som börjar klockan 18.00, och ni är redan sena. Eh, aja! x)
Vi fick helt enkelt handla på morgonen så vi gick upp ganska tidigt, men även då så vart vi sena. Eller sena och sena, vi hade inte riktigt någon tid att passa, men vi hade planerat att vara där när dem öppnade (11.00) för att äta och sen kolla på cosmonova (12.00).

Det var i alla fall väldigt kul att vara där, och vi hade turen att hinna se robot zoot innan det åkte vidare på sin turné jorden runt!







Gustav on le ryggrad! 8D
Fick mest mörka bilder från dino-delen, men kanske kan få upp några i morgon! ^^
Gustav igen! c:
Det var jätte vackert ute när vi skulle åka hem! ^^
Det är gustav som tagot bilden ovan. Men den var så fiin så ville lägga upp den! c:
En sneak peak på min outfit, det kommer i ett annat inlägg!


Har köpt lite grejer där också, men ha inte hunnit fote dem heller så, u will se later! :D

Kramar// Cora <3

Dead By April!

Som ni säkert vet (och om inte, får veta nu), så ställde Dead By April upp i årets melodifestival! Kul med ett metall band so ställer upp och faktiskt spelar en riktig metall låt, även om jag fick en riktig: "Wtf" känsla när Gustav på tåget hem från Dalarna tryckte uppp tidningen Kupé i andiktet på mig, samtidigt som han bara: "Omg... Wtf... LÄS!" Haha. Jag trodde att om vi hade tur så skulle dem komma med till andra chansen, men tydligen hade vi mer tur än så! Dem gick hela vägen direkt till finalen, ja och Gustav satt ju och skrek av lycka i soffan! Blev verkligen jätte glada, tänker nog åka till globen för att se dem live, jag menar, det kommre bli storslaget! (även om dom inte vinner).
Här är en låt av dem om ni inte vet vilka dem är:


*bild snodd av expressen*

Den andra personen som kom direkt till final var Loréen, (Jag tror att man stavar det så) och hennes låt var faktiskt väldigt bra. Både hoppades och var ganska så säker på att hon skulle gå direkt till finalen i globen. Hon är speciell och hela numret var speciellt, men gud vad jag gillade det! :D
Så, mig glad!
Låt av henne:


Mer bilder om idag kommer i morgon, eftersom jag och Gustav vart på museum i dag! ^^

Kramar// Cora <3